☂ Måndag

"It really sucks that there's an entire ocean between us, i would really have loved to have you as my neighbour, you're freaking awesome".
Alltså, varför kan inte jag få samla alla mina bästa personer på ett och samma ställe, varför måste de vara utspridda över hela förbannade jordklotet?

☂ Lördag

Idag ska jag plugga och dricka glögg och jag är ganska säker på att jag ska grilla korv i kakelugnen också. Det beror helt och hållet på hur busig jag känner mig.
Fast först ska jag svara på ett fint mail jag fått av min finaste busvän, planera inför nästa helgs bus tillsammans med en annan fin vän och sy en kjol till halloween!
Fina tider det här minsann.
Puss!

Att försöka skriva sin hemtenta

 
Jag. Vill. Inte.
Det är enda anledningen till att jag har påbörjat ett helt nytt dokument, gjort punkter med alla ämnen som ska gås igenom, letat upp hyffsat bra länkar i väntan på böckerna som fortfarande är fast på biblioteket för herreminje ibland är de inte snabba de där bibliotekarierna men jag har inte skrivit ett enda förbaskat ord. 
Jag tycker det är så ofantligt tråkigt att jag går sönder lite inombords varje gång jag ser det där förbaskade dokumentet men jag har för mycket ansvarskänsla för att helt enkelt stänga ner det och öppna det när jag ska skrivva. Istället får det ligga där nere i menyn som en konstant påminnelse om att jag egentligen borde skriva om islams tidiga historia, inte sitta på tumblr. 
 
Nu ska jag dessutom elda i kakelugnen och äta chokladtårta för Albin var dum nog att lämna den obevakad! Mwahahaha. Sen ska jag leva farligt och dricka lite varm jägarsaft och kanske läsa en bok.
Ni hör ju, mitt liv är tok-party! <3 Ikväll ska vi dessutom på tisdagsmiddag hos finaste Cissi med lilla familjen - inte har jag tid med hemtentor inte. Pffft.

Hejhoj så länge, kissekatter!

RSS 2.0