☂ Ohmigosh

Eh. Heh. Här var det tomt. 
Och jag orkar inte riktigt skriva något vettigt heller. Jag pysslar runt här hemma, pluggar och bakar. Ibland springer jag en vända längs med älven och ibland ligger jag ute på gräsmattan och läser. Idag var jag och köpte mig en toksnygg gammal blommig lampa, och imorgon ska vi bygga ett fint matsalsbord.
Det är sommar, helt enkelt, och jag hinner sällan med att uppdatera! Men snart så, vi längtar så otroligt mycket till hösten och hoppas att den kommer snart! 
Dessutom fyndade vi lite blåbär i skogen, de är inte långt borta nu!

Vi saknar lilla familjen, som är splittrade vind för våg, men vi kommer träffas om ett par veckor! Pax för risk och blåbärspaj hemma i huset då, bestämt? Bra! Åh, vad fint.

Nu ska vi äta rabarberpaj (jag gjorde saft tidigare idag, och vi måste ju göra nånting av rabarbern som blev över!), titta lite på Poirot och brodera. 
Puss!

☂ Att vara så danspepp att man blir helt knäpp

Åh, vad jag är på bra humör. Jag blir nästan lite rädd! Så otroligt pepp inför helgen då det blir massa fint mys tillsammans med bästaste Cissikatten, kommer bli fan-freaking-tastic i tell you!

Bästa sättet att börja sin födelsedag på måste vara att få gå ner till köket i lugn och ro på morgonen coh äta vad man vill till frukost (mackjärnsmackor och körsbär och té, reds. anm) och beundra de fina teckningar som ens sambo målat dagen till ära (nu finns således en bild på vårt blivande hus). Sen äter man frukost i salen och tittar på Pokémon på tv4play.

Nu ska jag duscha och städa, ikväll blir det nämligen stormiddag och risk och popcorn med mina fina busvänner. Hör även rykten om jordgubbstårta och jag tänker inte göra ett jota! Det får mina fina vänner stå för <3 

Bjuder på lite bilder tagna av Helena när hon och Ida var här förra veckan. Mys!
Puss! Nu ska jag duscha och lyssna på Johnny Cash.

Sommardag någon gång i juni. Kom tillbaka värmen, tack på förhand mvh kall

Såhär såg det ut när jag tog med mig min finaste pojk och spatserade ut på en av de fina skogsvägarna här utanför huset!


Här är Umeälven, hej hej! Särdeles fint kan jag lova, att ha en så bra fiskeälv så nära huset. Här går det dessutom alldeles finfint att springa morgonrundor, många uppförsbackar och kringelkrokar och det gillar ju vi.

Vi hittade en minimal sandstrand och satte oss en stund och filosoferade över livet.

'
Innan vi blev alldeles för rastlösa och var tvungen gå och hoppa lite på notvarpsbron. Fint!

Kan jag inte få lite värme nu? PMS-nostalgin (joho, det är ett vedertaget uttryck) slår till med full kraft och jag är så vemodig att jag orkar inte riktigt med mig själv. Vad ska jag göra av mig själv riktigt, och vad har hänt med den fina lilla femtonåringen som var så säker i sig själv, lyssnade sönder Iris och som hade ett så förbaskat levande känsloliv att det nästan är skrattretande?
Vad har det blivit av mig?

Huvudvärk gör de konstigaste saker med en

Jag sitter i vår stora, fina fina sal och äter körsbär. Det är förbaskat kallt i det här gamla huset för det är som om ingen värme vill stanna kvar, den smyger ut genom vinklar och vrår och utomhus är det ingen värme att tala om heller och ibland blir jag så evinnerligt trött. 
Men så tänker man att det finns ju tjocksockar att trä på fötterna, ulltröjor att klä på kalla överkroppar och filtar att vira om sig, och då känns det inte lika hemskt. Jag gillar verkligen inte kyla, inte när det inte är utomhus och trettio grader kallt och tomtar överallt (och en skog av gröna granar). Det är så himla knäppt, men jag vill så hjärtinnerligt gärna att vintern ska komma fortfortfort, jag orkar inte med sommaren hur mysigt och grönt och festivaligt det än må vara. Ge mig stormar och höst och snö och vinter och jag lovar att jag ska vara hur glad som helst.

Dessutom räknas det inte som sommar sålänge det inte ens blir 17 grader varmt. Hint hint, moder natur!
Tills dess ska jag dricka lite varm choklad, äta lite fler körsbär (så tokigt, jag som inte ens gillar körsbär) och tassa lite på alla trasmattor vi köpte idag. Igår fyndade jag dessutom ett hörnskåp och en korgstol. Finfint!
Snart dyker det upp lite bilder, jag måste bara hitta lite inspiration först.
Puss!

RSS 2.0