☂ Little red riding hood

Vi funderar litegrann på att färga håret svart, men tycks inte riktigt kunna bestämma oss. Jag blir alltid så kluven när det kommer till mitt hår och vilken färg det ska vara. Jag kanske bara totalt går emot mina egna principer och färgar det blont? Eller varför inte grönt? 

Iförd en ny gammal kjol och tjocksockar ska jag ta itu med tentapluggandet och för att muntra upp mig själv äter jag tuttifruttigodisar (älska att dom har börjat sälja såna på lösvikt numera!) och lyssnar på mysig musik av Sam the Sham and the Pharoahs. Sommaren får hemskt gärna komma stormandes nu, åtminstone här nere i min nuvarande del av världen. I Arjeplog får det gärna vara vinter åtminstone i tre veckor till, så jag hinner åka tokmycket snowboard.
Nåväl, nu måste jag göra något vettigt känner jag, så inte hela dagen blir bortslösad. Kanske busa bort till Emil och Camila och spela Left 4 dead 2? Hmm.. Låter onekligen trevligt.. 
Å andra sidan gjorde vi det igår, vilket resulterade i diverse zombiedrömmar från min sida. Albin sover alltid som en stock, och drömmarna minns han sällan. Alltså är det alltid jag som får kasta ut katterna halv fem på morgonen när de börjar bli pigga.
En sommarspellista är påbörjad, och borde nog vara klar strax.

Puss!

RSS 2.0