☂ Long time no see

Eh. Heh heh. This was awkward. Jag tänker inte ens kolla när jag skrev här sist, för det var säkert på tok för länge sen och då får jag bara dåligt samvete över vilken usel uppdatering jag har och så blir det sådär jobbigt och krävande och då slutar det med att jag stänger ner den här bloggen totalt bara för att jag inte orkar.
Och det vill vi ju inte. Jag har ju fått till så himla fin bakgrund på den här, så vi får faktiskt stå ut ett tag till, sådetså.

Anyways, jag har färgat håret ikväll (det var visst jätteintressant, det vet jag att ni tycker) och ätit potatis (precis lika intressant!).
Tvspel har jag hunnit med också, jag tycks aldrig bli less L4D och jag gillar't! Helt klart det roligaste spelet någonsin, trots att Plants vs Zombies smäller ganska högt också.

Det blev mest lite sporadiskt det här; eftersom jag egentligen har varken tid eller ork till att göra något helhjärtat inlägg så får det bli ett halvtradigt sådant. I helgen har jag sett så himla mycket mysiga filmer och ätit så god mat att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen. Förra helgen var jag och dansade mameluckerna av mig tillsammans med Cissi, Lina och Mos; det var välförtjänt kan jag lova. Nästa helg åker jag ner till Michal och dricker öl på uteserveringar i ett förhoppningsvis varmt och soligt Uppsala. Den som lever får se. Först ska jag ju ha engelskatenta och vi vet alla hur det brukar gå med den saken. Se föregående citat.

Sen måste jag bara få påpeka att I am not a serial killer kan vara den bästa boken jag läst. Håll det inte emot mig bara; böcker som handlar om sextonåriga sociopater tenderar att ha den effekten.
Nåväl, det får vara värt det!

Nu ska jag läsa sista boken i trilogin och det gör lite ont i lillhjärtat. Det är precis samma separationsångest som är orsak till varför jag inte sett varken sista säsongen av X-files eller Game of thrones. Det går bara inte! Klarar inte av när något så fint tar slut.

Sova nu!
Puss!


RSS 2.0