☂ Den här är till dig...


Mos! Pax på dig!! :D

☂ Besök på Museum

Idag var vi och kikade på vad som kan ha varit Albins absoluta favoritmuseum. Ett motormuseum i Motala som hade allt från gamla radioapparater från fyrtiotalet till kungens gamla Puch-moped. 
Lite fränt, sådär.
Och jag var givetvis världens bästa flickvän som följde med, trots att bilar och diverse fordon kanske inte är mitt främsta intresse.

Jag tänkte mest visa min nya fina egensydda klänning!

Tokigt fin är den, ska ni veta!

Nu är det dags för lite xfiles och godissnören. Eventuellt lite Left 4 Dead eller Plants vs Zombies.
Åh, så många val!
Puss!

☂ En liten sommarhälsning


Egentligen har jag gett upp det här med bloggande. Jag tycks inte ha tålamod nog att hålla det vid liv någon längre stund. Det är lite tokigt; men så är det!

Enda anledningen till att jag tittade in här var för att säga Glad Midsommar och fråga om ni, precis som jag, plockade sju sorters blommor igår och drömde om den finaste ni vet? Det gjorde nämligen jag, och det var mysigt må ni tro.
Å andra sidan kan jag ju passa på att berätta att om en vecka och två dagar fyller jag år. Jag blir väldans gammal, ska ni veta. 
Och när man blir gammal finns det himla fina saker som man känner att man behöver. Jag tycker att vi skriver en lista, utan inbördes ordning förstås, som alltid!
Ge mig alla dessa saker, och jag lovar att vi är bästa vänner för tid och evighet!
Puss!

☂ Ett virkat sängöverkast
Min gammelmormor/farmor hade ett sånt, och jag har blivit helt förälskad. Jag menar, det är ju omöjligt att inte trivas i ett hem med ett virkat överkast på sängen? Det kan ju vara det charmigaste som finns, förstår ni!
Ett lämpligt bra och fint mönster finns här, och jag vore hemskt tacksam om ni visade den länken till min mamma så hon förstår hinten. Fint!


☂ En lagom stor stringhylla

Behöver ingen vidare förklaring, tycker inte jag! Men ack, så tjusigt det vore om jag hade en att hänga i köket! Att äntligen få byta ut de anskrämliga billiga (men väldigt funktionella och relativt charmiga) hyllorna från IKEA. 
Det vore nog heaven on earth tror jag minsann.

☂ Möbler i teak

En byrå som denna, och ett klassiskt vardagsrumsbord i teak känns väldigt fint just nu, och det skulle passa så bra hemma hos mig, förstår ni. Jag skulle ställa små krukor med konstiga växter därpå, och fina virkade dukar (jäklar vad jag har snöat in på virkade saker. Att jag inte lär mig att virka själv?) och kanske en och annan ljuslykta om jag lyckas övertala Albin. Fint!


☂ Tavlor (och annat fint) av John Bauer
Det känns som att ord är överflödiga. Men för er som inte förstått det än; jag är en sån där lätt underlig figur som är helt insnöad på folktro och sagor och mytologi. Och John Bauer förstås.
Fint!

☂ Mumin! Böcker och Muggar och Skålar och Burkar!
Att jag dessutom vill utöka min samling med muminmuggar och skålar, är inte fy skam det heller.
Det är ju det bästa som finns!
Fint!

☂ Pengar till stundande Skottlandresan är inte heller att förkasta, det vore himla praktiskt och bra, ska ni veta!




Det var nog mest allt, tror jag. Tårtor och klänningar och smycken och kanske ett par dansvänliga skor eller två skulle inte sitta helt fel heller, faktiskt!

Nu ska jag nog klä på mig, för alldeles snart, om en timma eller två, ska vi ut till Krogen i Skogen för att äta mumsig mat! Puss på det, kan jag lova!

Och puss på er, förstås, såhär i sommartider.
Även om vädret är lite okynnigt.

RSS 2.0