☂ Tentaplugg och andra tråkigheter

Idag har jag inte riktigt tid med någonting annat än att plugga och skriva en uppsats i litteratur! Men vi tar en sak i taget och pluggar först, uppsatsen kan vi göra senare!
Åh, jag kanske borde börja titta på Legend of the Seeker igen? Det är ju onekligen spännande! Dock är det väl kanske på tiden att jag läser böckerna istället?
Nåväl, nåväl. So much to do, so little time!

Nu ska jag sätta mig på ett undangömt café någonstans och plugga tills jag dör. Jag kanske unnar mig té också, det får tiden utvisa. 

So long
and thanks for all the fish

(Puss på att världens bästa Erika beger sig till London idag, jag hade så hemskt gärna följt med!)

☂ Miyavi

Idag är jag upptagen av att plugga och städa och älska livet. Därför får ni lyssna på den här mysiga låten och drömma er tillbaka till de dagarna i högstadiet när ni var en j-pop-nörd och Miyavi var er Gud. 
Eller så kanske det bara var jag...
Nåväl, finfint var det och vi saknar det lite! ☂

☂ Norwegian Wood

Jag ser så hemskt mycket fram emot den här filmen! Det känns som om tiden inte kan gå fort nog, och jag kommer nog dö litegrann om den inte visas i Umeå. Kanske jag skulle sätta mig i gungstolen och läsa lite? Ja, så får det bli. Sen ska jag hångla lite med min sambo och visa att jag tycker om honom trots att jag har pms. 

Idag har jag dessutom gått helt i linje med min egen tjockhet och bakat drömmar. Tokigt goda blev dom, och jag är så stolt över mig själv; på ett kluvet, jobbigt vis.
Äsch, vi vet alla att jag blir såhär jobbig och osäker när jag har pms, och att jag egentligen är ganska nöjd med mig själv.

För att muntra upp oss själva ser vi lite på X-files och drömmer brandfarliga drömmar om en viss herreman vid namn Fox Mulder. Det gillas, ska ni veta.
Nu är det dags för citronté (kokat vatten och citron i. Vad fanken kallas det egentligen?)



Jag bjuder på en hiskeligt gammal bild på Loverboy och mig, på den tiden då han var mörkhårig och jag var en nervös liten femtonåring. Det är jag ju förvisso fortfarande. Nervös, that is. Men nåväl! ☂

☂ Nyponsoppa och mandelbiskvier


Först och främst; finn ett fel.

Såhär ser det ut hemma hos oss idag, köket har fått bli pluggstation och köksbordet är numera överfullt av diverse böcker och datorer och tillochmed katter. Vi brukar vara hårda med att katterna inte ska vara på bordet (fast ni vet ju hur lätt det är att lära katter såna saker, de gör lite som de själva vill de här monstren) men Findus var ju så mysig så vi hade inte hjärta att knuffa ner henne.


FindusFuling (aka Tyfus när hon är jobbig) Flygmaskin.


Mellanmål när det är som bäst. Nyponsoppa och mandelbiskvier gör att pluggandet inte känns fullt så hemskt. Citronté till det, och mellanmålet är nästan komplett! 

Finfint, kan jag lova! Nu ska jag, återigen, ta tag i det här förbaskade pluggandet. Vi tog en paus och gick på en välförtjänt promenad i det tokigt fina vädret (kan det vara så att våren är påväg? Oh, jag hoppas verkligen det!) och köpte både det ena och det tredje, men nu är vi alltså tillbaka inomhus. Ack och ve. Men om en timma eller tre ska jag ge mig på att baka lite bröd. Sirapsbröd, hade jag tänkt. Det låter väl behändigt? Jo-o, kan jag lova. 

Lite svammel blev det allt, men det får ni leva med!


☂ Under a violent moon

Stressen sätter in och jag har så mycket att göra att jag inte vet var jag ska börja. Jag hatar det till döds, och blir litelite förtvivlad. Men det ska nog gå det här också, på något vis.
När man är så här frustrerad och nära att ge upp får man lyssna på mysig musik, dricka citronté och drömma sig bort litegrann - det måste man för att klara vardagen.

Klicka på bilden, vettja ☂

P.S Ni som inte har spotify kan lyssna på den här mysiga låten istället D.S


RSS 2.0