☂ 110929

Idag tänker jag sy en klänning helt på fri hand, i det finaste tyget jag sett på länge. Man kan nog säga att jag är litelite nervös; men något måste man ju göra för att få spänning i vardagen.
Dessutom finns tyget kvar på Ohlssons, det vet jag minsann.

Samtidigt som jag gör det, och förhoppningsvis lyckas ganska bra kan ni ju titta på den här fina lilla videon och få lite inspiration! Eller helt enkelt bara njuta av att den är så fint gjord.


Nu ska jag fundera över vilka av mina fina skor jag ska sälja på tradera, och huruvida jag förtjänar en kopp varm choklad eller inte.
Det är klart jag gör, dum fråga.

☂ Höst

Varje höst får jag en desperat längtan efter att byta stil, totalt förändra mig själv och bli någon helt annan. Som en slags personlighetsförändring som bara inträffar på hösten. Jordnära färger som, marinblått, vinrött, skogsgrönt och mörkt brunt blir på något vis det som jag identifierar mig mest med och jag vill egentligen inget annat än att färga håret mörkbrunt och gå runt i röda läppar hela dagarna. Bli en lite mer jordnära människa, med fötterna djupt i marken och inte högt däruppe bland molnen någonstans där jag vanligtvis är.
Givetvis vet jag att det egentligen inte fungerar så, men man kan hoppas, visst?
Det här kan ju för övrigt vara finaste tatueringen någonsin.

☂ Hej igen

Nu blev det ett sånt där långt uppehåll igen, det känns lite som att mitt liv är fullt av såna. Men istället för att blogga för er har jag haft sommarlov, hälsat på nere hos Loverboy och blivit buren i för högt gräs för att slippa få fästingar (läskigaste ever), dansat som en toka genom varma sommarnätter och spelat tvspel och läst böcker och druckit té genom stormiga höstnätter.
Igår sträckläste jag den bästa boken jag läst på länge, sex timmar tog det och jag var helt matt efteråt. Jistanes vad jag saknat den känslan; total eufori och sedan sorg över att det är över, det blir som ett litet tomt hål i hjärtat. Men man vet att man håller en ganska stor skatt i sina händer och då känns det bättre. 
Jo, vi kan slå fast att jag är en boknörd. Men det är ju iochförsig ganska fint, speciellt såhär i hösttider.


Läs den, för bövelen.

RSS 2.0